Musicalinfo.hu - Új dal kerül a Macskákba!
 • Új dal kerül a Macskákba!

  A Macskák című filmmusical nem csupán Andrew Lloyd Webber immár klasszikussá vált dalait vonultatja fel, hanem egy vadonatúj számot is, amelyet az egyik főszerepet játszó Taylor Swift és Webber írt. A Beautiful Ghosts című számot a filmben az egyik macska, Victoria (Francesca Hayward) énekli, míg a végefőcím alatt ismét meghallgatható Taylor Swift előadásában. Az új dal ötlete Webbertől származik (ő a film egyik producere is), aki észrevette, hogy Victoria szerepe a filmben jelentősen megnőtt a színpadi musicalben betöltött helyéhez képest, ezért úgy érezte, a fontos macskának külön dal dukál.

  A Macskák bemutatását nagy várakozás előzi meg, hiszen igazi sztárparádét nyújt. A rendező az Oscar-díjas Tom Hooper (A király beszéde, Nyomorultak, A dán lány), a szereplők pedig a színészvilág, illetve a zeneipar élvonalából kerültek ki: James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson. A Victoriát alakító Haywardnak ez az első filmszerepe, eredeti foglalkozását tekintve az angol Királyi Balett primabalerinája.

  A Macskák rajongóit a film bemutatója után 2020-ban is várja egy grandiózus Macskák élmény, ugyanis a több évtizede hazánkban is nagy sikerrel futó előadás a Madách Színház sztárjaival az ország egyik legnagyobb nézőközönégét befogadó helyszínén lesz látható. A Macskák musical a BOK Csarnokban két estén át lesz színpadon. Részletek és jegyek itt!

  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.11.03.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: