Musicalinfo.hu - Közleményt adott ki a Madách Színház az elmaradt előadások kapcsán!
 • Közleményt adott ki a Madách Színház az elmaradt előadások kapcsán!

  Az elmaradt elődások kapcsán az alábbi közleményt adta ki a Madách Színház:

  "Kedves Nézőink!

  Köszönjük a Madách Színház iránt tanúsított bizalmukat és türelmüket. Az alábbiakban szíves tudomásukra hozzuk az előadások pótlásával és a jegyek visszaváltásával kapcsolatos tudnivalókat.
  A Madách Színház a veszélyhelyzet miatt ebben az évadban már nem tudja megtartani előadásait.
  Július 19-ig a Madách Színházba, valamint a RaM Colosseumba meghirdetett összes előadásunk elmarad. A veszélyhelyzet miatt törölni kényszerültünk szeptemberre és októberre, a BOK Csarnokba meghirdetett Macskák és Mamma Mia! című előadásokat is.
  Kijelöltük az elmaradt előadások pótlásának időpontjait. Ezek megtalálhatók a Madách Színház honlapján: http://www.madachszinhaz.hu/musor_decembertol.php
  Egyeztetési okok miatt a Madách Színház Stúdió Színpadára, a RaM Colosseumba és a BOK Csarnokba tervezett produkciók helyett nem hirdetünk meg pótelőadásokat.

  A fenti információk birtokában kérjük, válasszanak az alábbi lehetőségek közül:
  1. Korábban megváltott jegyük a kitűzött pótelőadásra automatikusan érvényes. Amennyiben ezt elfogadják, a pótelőadáson szeretettel várjuk Önöket.
  2. Amennyiben a megváltott jegyüknek, megfelelő pótelőadás nem elfogadható, jegyüket ajándékkártyára cseréljük, amely 2021. december 31-ig felhasználható a Madách Színház bármelyik előadására.
  3. Amennyiben megváltott jegyük olyan előadásra szól, amelyet egyeztetési okokból nem tudunk pótolni, vagy a színház ugyan pótolja az előadást, de Önök nem kívánnak ezzel élni, a belépőjegyeik vételárát visszatérítjük.
  4. Abban az esetben, ha megváltott jegyük árával támogatni kívánják a Madách Színházat, azaz nem óhajtják sem visszaváltani, sem pótelőadásra cserélni, kérjük, tudassák ezt velünk írásban. Köszönettel fogadjuk nyilatkozatukat felajánlásukról a szervezes@madachszinhaz.hu címen.

  Mi a teendőjük?
  I. Amennyiben online vásárolták jegyüket, munkatársaink e-mailben megkeresik Önöket. Kérjük, válaszlevelükben közöljék döntésüket, addig legyenek türelemmel.
  II. Amennyiben bármelyik pénztárunkban vásárolták jegyüket, akkor az alábbiak közül választhatnak:
  a. Ha a kitűzött pótelőadás időpontja megfelel Önöknek, akkor semmi teendőjük nincs, csak jegyezzék fel az új időpontot és szeretettel várjuk Önöket a korábban megváltott jeggyel.
  b. Ha a pótelőadáson nem szeretnének részt venni, akkor kérjük, hogy a jegyet fotózzák le és küldjék el a szervezes@madachszinhaz.hu címre, és közöljék szándékukat (ajándékutalványt kérek, a jegy árának visszafizetését kérem, vagy lemondok a jegy áráról a Színház javára). A levél tárgyában jelöljék meg az elmaradt előadás címét és dátumát. A visszaváltás esetén kérjük a bankszámla számát is szíveskedjenek megadni. Ezt követően szükség esetén munkatársunk felveszi Önökkel a kapcsolatot, és kérésüknek megfelelően intézkedik.
  c. A jegyüket személyesen a Madách Színház jegypénztárában is visszaválthatják 2020. május 25-től hétköznaponként 10.00-18.00 óráig, a Budapest, VII. Erzsébet krt. 31-33. szám alatt.
  AKÁR ONLINE VÁSÁROLTÁK A JEGYET, AKÁR PÉNZTÁRBAN, KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY A JEGYEK VISSZAVÁLTÁSA VAGY AJÁNDÉKKÁRTYÁRA CSERÉLÉSE 2020. AUGUSZTUS 1-IG LEHETSÉGES!

  Kérdéseiket továbbra is a szervezes@madachszinhaz.hu e-mail címen várjuk, vagy forduljanak munkatársainkhoz hétfőtől péntekig 10-18 óráig a 70/491-6780 és 70/684-0851-es telefonszámon.

  Kérjük, vigyázzanak Magukra és egymásra, hogy mihamarabb újra találkozhassunk a Madách Színházban.
  A Madách Színház Igazgatósága"  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.05.19.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: