Musicalinfo.hu - Malek Andrea a Voices tanítványaival ad koncertet! Jegyek itt!
 • Malek Andrea a Voices tanítványaival ad koncertet! Jegyek itt!

  Malek Andrea idén nyáron az Orfeum felkérésére MOST! címmel koncertsorozatot indított.
  A november 19-ei koncerten Malek Andrea partnere a TV2 tehetségkutató műsorának (Voice - az ország hangja) 12 énekese lesz. A Voice mester és tanítványai koncertre jegyek még kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattints ide!

  A MOST! 12 egy olyan különleges élő zenés este, ahol a TV2 Magyarország hangja című tehetségkutató meghallgatásain Andi által kiválasztott énekesek mutatkozhatnak be.
  MOST alkalom nyílik arra, hogy Mester és Tanítványai együtt énekeljenek az Orfeumban. A színésznő-énekesnő szerint a legfontosabb, hogy mindenki merjen önmaga lenni a színpadon és találja meg hozzá a megfelelő stílusú dalokat és velük a közönséget.

  „A koncerteken keresztül fejlődött ki az az igényem, hogy önmagam legyek A koncerteken megelevenedik számomra a színház varázslatos világa, ráadásul azokat a dalokat énekelhetem, amelyek leginkább kifejezik a gondolataimat. A „MOST!“ koncerteken mindnyájunk kedvenc dalai hangzanak el, amelyeket imádunk, és rólunk szólnak.

  Színes műfaji kavalkádra számíthat, aki betér az Orfeumba, Malek Andrea tanítványai más-más stílusban mutatkoznak be. A különleges hangulatú klubkoncerten az énekesek olyan dalokat énekelnek, amelyek a kedvenceik vagy amelyet a tehetségkutató meghallgatásain adtak elő.

  Ének:
  Malek Andrea Mester és 12 tanítványa

  Tanítványok:

  Veréb Tamás, Kőhegyi Dávid, Schrott Péter, Bakonyi Zsolt, Abodi-Nagy Blanka, Kitti Nelli, Scweitzer Dóra, Scwartz Dávid, Torzsa Gabriella, Nádor Dávid, Gyurki Beatrix a 12. név a hétvégén kiderül.

  Jegyárak:
  Prémium: 3.900 Ft
  Standard: 2.900 Ft  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2012.11.15.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: