Musicalinfo.hu - Operett-Musical estek a Vármegye háza udvarán - Jegyek itt! • Operett-Musical estek a Vármegye háza udvarán - Jegyek itt!

  Újra tart koncertestet a Budapesti Operettszínház! A belváros egyik leghangulatosabb udvarában kelnek újra életre a musical- és operettdallamok a helyszín családias légkörében, kis formációban, de nagy akusztikával! A különleges, szabadtéri helyszínen az Operettszínház művészei részleteket adnak elő operettekből és musicalekből.

  Az operett esten július 23. és július 24.-én Lukács Anita, Vadász Zsolt, Dolhai Attila, Szendy Szilvi, Laki Péter ad elő részleteket Ábrahám Pál, Huszka Jenő, Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Szirmai Albert és ifj. Johann Strauss közkedvelt operettjeiből. Részletek csendülnek fel többek között A csárdáskirálynő, A Denevér, A mosoly országa, Bál a Savoyban, Erzsébet, Giuditta, Marica grófnő, Mária főhadnagy, Mágnás Miska, Viktória és a Víg özvegy című operettekből.

  A musical esteken július 11. és július 12.-én Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Kocsis Dénes, míg július 17,18. és július 19.-én Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Nádasi Veronika, Kocsis Dénes, Sándor Péter ad elő részleteket A Szépség és a Szörnyeteg, Cabaret, Elisabeth, Jekyll & Hyde, Macskák, Mozart, My Fair Lady, Rebecca, Rudolf és a West Side Story musicalekből

  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE!

  Helyszín: Vármegye háza udvara (Budapest, V. kerület, Városház u.7.)

  A helyszín befogadóképessége 300 fő.

  A jegy ára 3000 Ft, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.06.24.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: