Musicalinfo.hu - Párizsi randevú Janza Katával és Szabó P. Szilveszterrel - Jegyek itt!
 • Párizsi randevú Janza Katával és Szabó P. Szilveszterrel - Jegyek itt!

  Novemberben exkluzív Randevúra hívják Önöket Janza Katával és Szabó P. Szilveszterrel a Kálmán Imre Teátrumba. Terített asztalok, látványos, színes showelemek, artistaprodukciók, vérpezsdítő táncok, fantasztikus slágerek - a 2019-es téli szezon igazi szenzációja! Volt egyszer egy Moulin Rouge - az eredeti, Párizsban.

  Itt játszódik a Budapesti Operettszínház új produkciója, amely természetesen az őt megillető helyen, a mai Kálmán Imre Teátrumban, vagyis a hajdani pesti Moulin Rouge-ban kap helyet. A rendszerváltás előtti, szürke szocialista nyolcvanas évekből a nézőket a fény városába repítő régi szerelem története keveredik majd a mulatók csillogó, szabad világával.

  Előadásunk a gasztronómia és a minőségi szórakoztatás találkozása az igazi francia életérzés jegyében, ahol a nézők akár mesterszakácsok négyfogásos, pazar vacsoráját élvezhetik, miközben a párizsi Moulin Rouge világhírű cirkuszművészei teszik felejthetetlenné az estét.

  JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE!

  Időpontok: november 17, 20, 27, 29 20:30

  A jegy ára kategóriánként eltérő vacsoraszolgáltatást tartalmaz az alábbiak szerint:

  VIP: ültetett négyfogásos exkluzív vacsora a Teátrum különteremben, a Somossy szalonban; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé), az előadás szünetben sós-édes aprósütemények.
  A VIP vendégek vacsorája 19 órakor veszi kezdetét.
  Kiemelt normál és normál: sós-édes aprósütemények; Welcome drink; korlátlan ásványvíz és kávé fogyasztása.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.10.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: