Musicalinfo.hu - A Lovas Színház a Rómeó és Júlia koncert verzióját mutatja be!
 • A Lovas Színház a Rómeó és Júlia koncert verzióját mutatja be!

  Shakespeare: Rómeó és Júlia - Koncertváltozat címmel új előadással készül Nemzeti Lovas Színház. Az előadásról így írnak:

  "A Shakespeare színműve alapján készült musical története mindenki számára ismerős. A Nemzeti Lovas Színház koncert változatában természetesen Rómeó és Júlia is lóháton érkezik és az érzelmi hullámvasút – gyűlölet, szerelem, félreértés, esküvő, halál szabadság – végén példát mutatnak hitből és emberségből. Rómeó és Júlia szerelme, valamint a lovas színház lovainak csodálatos párosítása egy újfajta koncert- musical élménnyel ajándékozza meg nézőit. Egy szerelem történetének izgalmas, új fajta feldolgozása az előadás, ahol látvány és zene fúziója egyedi élményként jelenik meg. Az angol irodalom leghíresebb mesterének tragédiája, mely minden korban megtalálta saját helyét, s a szerelem, valamint a viszály és háború örökét mutatja be, nem pusztán az érzelmek legszélesebb skáláján mozogva tartja rabul a nézőt, hanem olyan emberi esendőségünket és nagyságunkat is bemutatja, melyet egyetlen egy kor szerelmesei és nagy riválisai sem nélkülöznek.
  A Capuletek és Montague-k harcában a szerelem - s ezen előadásban a zene - az ami kibillentve a megszokásból új fordulatokat és mély érzelmeket emel a felszínre."


  Az elődás Valentin nap alkalmából került volna bemutatásra a Nemzeti Lovas Színházban, de jelenleg úgy tűnik, hogy csak a nyáron kerül majd bemutatásra. Az előadás szereposztásáról még nincsenek infók, ahogy arról sem, hogy ez egy új musical vagy a már itthon nagy sikert aratott Rómeó és Júlia musical felldolgozása vagy éppen egy musical gála musical és egyéb betétekkel?!

  Egy jó hírünk azonban a Rómeó és Júlia musical rajongóinknak azért van, méghozzá az, hogy a jól ismert Rómeó és Júlia musical 2021-ben ismét látható lesz! Részletek és jegyek itt!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.02.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: