Musicalinfo.hu - Sztárcsinálók 2020-ban Budapesten! Jegyek itt!
 • Sztárcsinálók 2020-ban Budapesten! Jegyek itt!

  A PS Produkció a Vámpírok bálja, a Sakk és a We Will Rock You musicalek bemutatása után ismét nagyszabású feladatra vállalkozik, az 1981-ben írt első magyar rockoperát, a Sztárcsinálókat tűzi műsorára. A sokszereplős, látványos elemeket tartalmazó darab zenéjét Várkonyi Mátyás szerezte, a szövegét Miklós Tibor írta.

  A Simon Edit producer által felkért alkotói csapat garancia az újabb sikerre: Szente Vajk rendező, Kentaur díszlet- és látványtervező, Horváth Kata jelmeztervező, Túri Lajos Péter koreográfus Madarász János Madár világítástervező, Balassa Krisztián zenei vezető és Póka Balázs művészeti vezető

  A készülő előadás a PS Produkciótól már megszokott magas minőséget és egy újabb zenés színházi érték létrehozását jelenti, tizenkét tagú zenekarral és olyan jól ismert és méltán népszerű szereplők közreműködésével többek között, mint Szemenyei János, Sári Éva, Kecskés Timea, Egyházi Géza, Török Anna,Veres Mónika Nika, Stéphanie Schlesser, Csuha Lajos, Cseh Dávid Péter, Simon Panna Boglárka, Pavletits Béla, Kovács Gyopár és Károlyi Krisztián.

  A Sztárcsinálók legendás ősbemutatóját 1981. augusztus 6-án tartotta a Rock Színház hatalmas sikerrel. A darab népszerűsége azóta töretlen, az 1990-es évektől kezdve több színház vette repertoárjába és nemzetközi színházi fesztiválokra is meghívást kapott. 2020-ban egy friss, korunk elvárásait figyelembe vevő, izgalmas bemutatóval tér vissza Budapestre a legendás előadás.

  A történet az ókori Rómában játszódik, a főszereplő Néró korában, Kr. u. 54-ben kezdődnek az események, Claudius császár uralkodásának utolsó évében, és Néró haláláig tartanak. Az uralkodásra már alkalmatlan Claudius császárt felesége, Agrippina Senecával összejátszva megmérgezi, hogy Agrippina első házasságából származó gyermekét, Nérót tegyék meg császárrá. Ők ketten, Agrippina és Seneca a sztárcsinálók, az útban lévők eltakarítói, a következő felkenői, majd megbuktatói. Úgy gondolják, az ifjú császárt bábként irányítva, a háttérből gond nélkül kormányozhatják a Római Birodalmat. A költői ambíciókat dédelgető Néró azonban hamarosan felülírja Seneca és Agrippina terveit.

  Néró felbukkanása, tündöklése, majd bukása minden korban tanulsággal szolgál. A Sztárcsinálók című rock opera a PS Produkció bemutatásában, az Újpesti Rendezvénytér színpadán, Szente Vajk rendezésében minden generáció számára különleges zenés színházi élmény és kikapcsolódás.

  Az előadás a Zenés Színházért Közhasznú Alapítvány és az Újpesti Rendezvénytér együttműködésével valósul meg.

  Online jegyvásárláshoz kattints ide!

  Bemutató:
  UP Újpesti Rendezvénytér, 2020. február 1.
  További előadások: február 2, 3, 4, 5, 6, 7. 19.00 óra

  Szereposztás:
  NÉRÓ: Szemenyei János / Cseh Dávid Péter / Károlyi Krisztián
  SENECA: Pavletits Béla/ Egyházi Géza
  AGRIPPINA: Sári Éva / Kecskés Tímea
  JUVENALIS: Vecsei László / Angler Balázs
  KIPRIOS: Károlyi Krisztián/ Pavletits Béla
  ULRIKA: Veres Mónika Nika / Stéphanie Schlesser
  CLAUDIUS CSÁSZÁR: Csuha Lajos / Vadász Gábor
  POPPEA: Kovács Gyopár / Zsitva Réka
  OCTAVIA: Török Anna / Simon Panna Boglárka
  PÉTER APOSTOL: Baksa András /Ragány Misa
  PÁL APOSTOL: Ágoston Máté
  TIGELLINUS: Sándor Dávid / Illés Dániel
  BURRUS: Vadász Gábor / Baksa András
  BRITANNICUS: Scheich Dávid
  ZODIUS: Kovács Péter/Illés Dániel
  LOCUSTA: Horváth Mónika
  BŐVÉRŰ NŐVÉREK: Miklós Eponin, Pethő Dorottya, Porzsolt Éva
  TÁNCKAR: Vincze Kitti, Szabados Tímea, Sinkó Réka, Eöry Mónika, Köpösdi Ádám, Orosz Gergő, Szabó András, Bálint Barna/Kovács Péter

  JÁTÉK!

  A játék nyertesei:
  Németh Ágnes és Szabó Veronika  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.01.29.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: