Musicalinfo.hu - Tesla musical bemutató 2020-ban Fertőrákoson - Jegyek itt!
 • Tesla musical bemutató 2020-ban Fertőrákoson - Jegyek itt!

  Nikola Tesla kétségtelenül minden idők egyik legkitűnőbb lángelméje, akinek zsenialitását csak Arisztotelészéhez és Leonardo da Vinciéhez hasonlíthatjuk. Egész világunkat átalakító találmányait már kortársai is a kerék és az egyiptomi piramisok jelentőségéhez mérték. Főként Tesla felfedezéseinek és szabadalmainak köszönhetően az elmúlt évszázad során az elektronikai eszközök mindennapjaink nélkülözhetetlen részévé váltak, mely folyamat fejlődése még napjainkban is megállíthatatlanul tart, hiszen az okostelefon vagy a vezeték nélküli elektromos töltés alapelveit is elsőként ő fektette le. A TBG Production előadása elsősorban a zseni mögött rejlő embert kívánja bemutatni a nagyközönségnek, aki ugyanúgy hisz és remél, vágyakozik és szenved, küzd és örül, mint bármelyikünk, ugyanakkor valami bámulatos belső felhajtóerő, energia sugárzik belőle.

  A különleges személyiségű tudóst több ország is joggal érzi magáénak. Szakmai karrierje Budapestről indult, és sok egyéb szállal is kötődött Magyarországhoz, ami remek apropóul szolgált arra, hogy a TBG Production első egész estés műsorát neki szentelje, bemutatva életének azt a szakaszát, amelyben egy isten háta mögötti faluból elindulva felér a világhír legmagasabb csúcsára, megvalósítva gyermekkori álmát, a Niagara-vízesésre épített villamos erőművet. Természetesen a lenyűgöző szakmai előmenetel bemutatása mellett nagy hangsúlyt kap a darabban a magánélet is, amely Tesla esetében szintén egészen különleges: a szülő-gyerek kapcsolat, a barátságok, szerelmek és a szakmai rivalizálások is eltértek attól, amit átlagosnak nevezünk.

  A Tesla musical ÚJ IDŐPONTBAN 2020. szeptember 19-én kerül bemutatásra a Fertőrákosi Barlangszínházban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Alkotók:

  Egressy Zoltán -forgatókönyvíró
  Sebestyén Áron -zeneszerző
  Müller Péter Sziámi -dalszövegíró/dramaturg
  Radó Deniese -rendező
  Szabó Anikó -koreográfus
  Kiss Márk -jelmeztervező
  Fazekas Gyula -díszlettervező
  Forward Productions -vizuál/grafika
  Gráf Péter (GrafPictures) -fotó/videó
  Tóth Attila -grafikusmester/arculat
  Vona Tibor -ötletgazda  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.07.06.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: