Musicalinfo.hu - The Piano Guys koncert az Arénában! Jegyek és videó itt!
 • The Piano Guys koncert az Arénában! Jegyek és videó itt!

  A The Piano Guys nem ismeretlen már a musical rajongók között sem. A különleges zenész páros egy csellista és egy zongorista tagból áll. Persze a csapat folyamatosan bővül, de ők az alap tagok.

  Legutóbb a Jégvarázs (Frozen) című Disney film Legyen hó (Let It Go) című dalát dolgozták fel. A videót azóta 22 millió látogató nézte meg. A Nyomorultak című musical egyik dalát is feldolgozták, amit 5 millió néző látott eddig.

  A 2012 februárjától folyamatosan koncertező zenekar fáradhatatlanul készíti káprázatos, gazdag látványvilággal rendelkező videóit is, amelyek rohamosan növelve kedvelőik számát, 500.000 új megtekintéssel büszkélkedhetnek naponta! A The Piano Guys zseniális muzsikusainak szakmai munkája és a videó-megosztókon véghezvitt online bravúr eredményeként rajongótáboruk mára milliós nagyságrendű.

  A rendhagyó stílus rendhagyó helyszínekért és soha nem hallott zenei hibridekért kiált. Csodálatos esőerdőkön, hegytetőkön és építményeken repítenek bennünket ezek a videók a leggyönyörűbb dallamokból szemezve az örök Klasszikusoktól és napjaink slágereiből. Hogy is hangzik Mozart, Vivaldi, vagy Beethoven mindenki által ismert dallama Adele, a Coldplay, a One Direction, vagy David Guetta világslágereivel egy színpadon, vagy akár közös szerzeményben? Vagy hogy is nyernek új értelmezést kedvenc filmzenéink, a Mission:Imposible, vagy a Star Wars dallamaitól a Gyűrűk Urán át a Jégvarázsig? A példátlan sikertörténet igazolja, hogy a végeredmény igazán meggyőző.

  Hamarosan Budapesten is láthatja a közönség a különleges formációt, hiszen 2014. november 25-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán kápráztatják el a közönséget. Az előadásra jegyek már kaphatóak! Jegyvásárlás ide kattintva!

  A Nyomorultak musical ismert dala:


  Más videók:

  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2014.11.05.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: