Musicalinfo.hu - Januárban új beállók debütálnak az Operettszínházban!
 • Januárban új beállók debütálnak az Operettszínházban!

  Igen csak sűrűn alakul a január az Operettszínház ifjú tehetségei és a már jól ismert régi kedvencei számára is. A legendák visszatértek, közülük pedig mind a Mozart! a Miss Saigon és A Szépség és a Szörnyeteg sikermusical tartogat meglepetéseket az új évben.

  Hien ahogy arról már korábban is hírt adtunk, a Miss Saigon Kim szerepében debütál január 18-án Hien, a vietnámi származású magyar énekesnő, aki csak januárban, februárban és márciusban látható az Operettszínházban Kocsis Dénes és Veréb Tamás partnereként is. Az újdonságok a legendás előadásban azonban ezzel még nem érnek véget. Gigi szerepére készül a színház "Mi is itt vagyunk" kampányának egyik fiatal tehetsége Gubik Petra, aki év elejétől már szintén látható a darabban. És ha ez még nem lenne elég, a januári Miss Saigon előadások nem csak ezért különlegesek.

  A jó időre ugyan még várni kell, a nyári hangulatot azonban már január elején színpadra varázsolja majd a Neoton musical, mely szintén tartogat meglepetéseket. Riaként mutatkozik be Muri Enikő január 7-én, a szintén nemrég debütált Kocsis Dénes, azaz Sanya szerelmét alakítva. Mellettük Kádár Szabolcs is csatlakozik a bácsszentmáriai paradicsom-feldolgozó csapatához, méghozzá Öcsi szerepében.

  Hét hetes turné után januárban A Szépség és a Szörnyeteg előadás is hazatér és újra a Nagymező utcai színpadra költözik. Ezzel pedig a színház másik fiatal tehetségére, Barkóczi Sándorra is nagy feladat vár. Megannyi német nyelvterületen aratott siker után, január 29-én, anyanyelvén is a Szörnyeteg szerepébe bújik. Így a magyar közönség is megismerheti játékát, mellyel a Disney producereit már lenyűgözte.

  Lévay Szilveszter és Michael Kunze szintén legendás darabja, a Mozart! is frissül az év elején. Szabó P. Szilveszter és Szerényi László mellett, Colloredo szerepében színpadra áll Feke Pál, akinek régi vágya teljesül azzal, hogy a Grammy-díjas zeneszerző darabjában játszhat.

  A színházban bőven akad dolog már rögtön év elején, ami így reggeltől estig próbáktól és izgalomtól lesz hangos. Addig is, míg elkezdődik a januári sürgés és hírt adunk színészeink új kihívásairól, még egy meglepetést tartogatunk. December 18-án, kisfia születése óta először, egy év kihagyás után újra színpadra áll Siménfalvy Ágota. Régi kedves szerepében, az Abigél musical Horn Micijeként köszönheti újra a közönség.

  A Budapesti Operettszínház előadásaira ide kattintva vásárolhattok jegyeket!
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2014.12.16.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: