Musicalinfo.hu - Új beálló és nagy visszatérők a Vámpírok báljában! • Új beálló és nagy visszatérők a Vámpírok báljában!

  A PS Produkció 14 évvel ezelőtt bemutatott sikerdarabja kétéves kényszerszünet után, július 15-től visszatér a Pesti Magyar Színház épületébe A világszerte népszerű̋, kultikus Polanski-filmből készült vámpírkomédia méltán elhíresült magyarországi változata a hatalmas hazai és külföldi rajongótáborának örömére július 15-től újra látható a Pesti Magyar Színház épületében. A magyar változat bombaként robbant be a köztudatba, mára alig akad olyan ember, akit ne kerített volna hatalmába a látványos produkció́. Immár tizennégy éve, leginkább nyári előadásblokkokban kerül veszélybe a nézők nyaki ütőere a Magyar Színházban, a Vámpírok bálja előadásain. Erdélyi havasok, vámpírvadászat, titokzatos szenvedély, szerelem, humor és borzongás. Erről szól a darab, melyet 2007 óta óriási sikerrel játszanak Budapesten.

  Az 1967-ben világhírűvé vált Polanski-film színpadi változatának nagy sikerű budapesti előadását a független színházként működő PS Produkció́, Simon Edit producer indította hódító́útjára a Zenés Színházért Közhasznú Alapítvány együttműködésével és támogatásával. A mai napig teltházakat produkáló́ előadás által a hazai közönség is bepillantást nyerhet a világ musical színpadain is látható́varázslatos, profi módon megalkotott mesevilágba.

  Az egyedülálló́minőséget és sikert a gondosan kiválasztott szereplők, a kiváló tehetségű zenekari művészek, az egyedülálló látványvilág és a neves nemzetközi alkotógárda garantálja. A szereposztás folyamatosan bővül és egyben fiatalodik, rendszeresen fedez fel új tehetségeket a produkciós team: Simon Edit producer, Cornelius Baltus rendező̋, Dennis Callahan koreográfus, Póka Balázs művészeti vezető̋és Balassa Krisztián zenei vezető, karmester.

  Évről-évre vannak visszatérő szereplői is az előadásnak, idén nyáron újra látható lesz Sarah szerepében Réthy Zsazsa, Fekete vámpírként Zsíros Gábor és a Piros csizmák szólótáncosa Rákász Dániel. A tizennegyedik évad új felfedezettje Pacskó Dorka Sarah szerepében mutatkozik be július 17-én, a délutáni előadáson.

  A nyári előadásokra IDE KATTINTVA vásárolhattok jegyeket!

  Az előadások VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL látogathatóak!

  A PS Produkció a 2021-es nyári előadásaival az idén áprilisban 73 évesen elhunyt Jim Steinmannak, a Meat Loaf és a Vámpírok bálja musical Grammy-díjas zeneszerzőjének állít emléket
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.07.08.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: