Musicalinfo.hu - Izgass fel thriller musical a Hatszín Teátrumban - Jegyek itt!
 • Izgass fel thriller musical a Hatszín Teátrumban - Jegyek itt!

  A TÁP SZÍNHÁZ a BRT és a FREGOLI közös bemutatójaként debütál az IZGASS FEL! -az évszázad bűnténye- thriller musical a Hatszín teátrumban. A halálbüntetés végleges eltörléséhez egy 1924-ben történt brutális bűnügy bírósági tárgyalásán keresztül vezet az út. Ebben döntő szerepet játszik egy mesteri ügyvéd mesteri védőbeszéde. Az „Évszázad perének” nevezték Amerikában, többek között Hitchcock is feldolgozta, ezt a hidegrázós, mégis érdekes és elgondolkodtató történetet. Nathan és Richard kiemelkedően intelligens fiatalok, akik a nietzsche-i elméletek alapján kezdik elhinni magukról, hogy ők „emberfeletti emberek”. Nathan és Richard éppen ezért, hogy maguk előtt igazolni tudják felsőbbrendűségüket, végrehajtják az évszázad bűntényének nevezett akciót. Két tizenkilencéves, több nyelven beszélő, egyetemi végzettséggel rendelkező, szupertehetséges fiú őrült ámokfutásban rúgja fel a társadalmi normákat.

  Az Izgass fel! egy kegyelmi tárgyaláson keresztül térképezi fel az utat a bűn elkövetéséhez. A dráma a már felnőtt, 34 éve bűnhődő érett férfi önmagát boncasztalra helyező történeteként elevenedik meg, s így szembesülünk a halálbüntetés értelmetlenségéről egy fejlett társadalom életében. Az előadásban színpadra lép az Operettszínház musicaljeiben már nagy sikert aratott Cseh Dávid Péter, Horváth Dániel mellett Kovács Máté, Gaál Dániel és Nagy Henrik.

  Az előadás különlegessége, hogy egyes színészek csak a hangjukat adták a darabhoz, míg mások csak videón jelennek meg. Az előadásban ugyanis hallható lesz Hegedűs D. Géza, Vajdai Vilmos, Földes Eszter, Peller Anna, Zsótér Sándor hangja és videófelvételen jelenik meg Szabó P. Szilveszter mint a főszereplő időskori víziója.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!
  Szereplők és a kreatív team:

  Nathan:Horváth Dániel / Kovács Máté e.h.
  Richard:Cseh Dávid Péter
  Árnyak: Gaál Dániel e.h., Nagy Henrik e.h.
  Idős Nathan: Szabó P. Szilveszter (videófelvételen)

  Hangok:Hegedűs D. Géza, Vajdai Vilmos, Földes Eszter, Peller Anna, Zsótér Sándor

  Zene, Könyv, Dalszöveg: Stephen Dolginoff
  Fordította: Cseh Dávid Péter, Pányik Tamás
  Rendezőasszisztens: Perényi Luca, Szolnoki Zsolt
  Videó-és hangfelvételek: Bori Tamás
  Ügyelő: Röthler Balázs
  Kreatív munkatárs: Dino Benjamin e.h.
  Zenei vezető: Kovács Adrián, Mester Dávid, Felszegi Dalma
  Látványtervező: Árva Nóra
  Koreográfus: Gyulai-Zékány István e.h.

  Rendező: Pányik Tamás  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.03.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: