Musicalinfo.hu - Verseny a Madáchban! Nézők közt keresik a Mamma Mia legjobb fotósát!
 • Verseny a Madáchban! Nézők közt keresik a Mamma Mia legjobb fotósát!

  A Madách Színház szeptember végén Budapesten is bemutatta a Mamma Mia! musicalt. Az előadás végén a nézők a szereplőkkel táncolhatnak a színpadon egy kis zenés ráadásban. Hatalmas sikere van a Mamma Mia! zenés ráadásának, a fél nézőtér táncol, a másik fele pedig fotózza.

  A Madách Színházban versenyt hirdettek, hogy megtalálják a Madách Színház Nézőterének Legjobb Fotósát! Arra kérik a nézőket, hogy küldjenek üzenetben maximum 3 fotót, amit a Mamma Mia! zenés ráadásában készítettetek, ezeket minden nap itt a színház Facebook odlalán egy albumba feltöltik és az évad végén a két legjobbat díjazzák.

  Közönségdíjat kap a legtöbb lájkot gyűjtő fotós, a társulat díját pedig az kapja, akit a Mamma Mia! szereplőiből alakult zsűri megszavaz. A díjak is különlegesek: a díjazottakat az évad utolsó Mamma Mia! előadásán Szirtes Tamás rendező vendégül látja a páholyában, majd meghívják az előadás után az évadzáró rendezvényükre is.

  A Mamma Mia 2015-ben is folyamatosan színpadon lesz és október 10-től az évad összes Mamma Mia előadására megkezdték a jegyek értékesítését! Jegyvásárláshoz kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2014.10.14.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: