Musicalinfo.hu - Margitszigeti Szabadtéri Színház 2012 műsor és jegyek itt! • Margitszigeti Szabadtéri Színház 2012 műsor és jegyek itt!

  Kihirdette a 2012-es műsor egy részét a Margitszigeti Szabadtéri Színház. Hamarosan teljessé válik a Budapesti Nyári Fesztivál 2012-es műsora.

  Az előadásokra már megveheti online is! Jegyárak és online jegyek ide kattintva.

  2012. június 15. Los Vivancos – 7 testvér | Online jegyvásárlás itt!
  Világszenzáció a Margitsziget színpadán!
  Az extreme flamenco fusion formáció először lép fel Magyarországon, s vérpezsdítő műsorral kápráztatja el a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönségét. A méltán világhírű 7 spanyol zenész-táncos testvér már több mint harminc országban és hetven városban mutatta meg fantasztikus tehetségét, többszázezres közönség előtt. A "Varázslatos Hetek" egyedülálló produkciója igazi XXI. századi zenei és táncos flamenco-show.

  2012. június 22. Szentivánéji tüzek és szerelmek | Online jegyvásárlás itt!
  A Budapesti Nyári Fesztivál is csatlakozik a Múzeumok Nyári Éjszakája programsorozathoz. A Szentivánéji tüzek és szerelmek kifejezetten erre az alkalomra készülő táncprodukció, mely a Magyar Állami Népi Együttes és a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar közös látványos előadása. A sokszínű folklór hagyományból építkező előadás a Szent Iván éji legendák és mítoszok varázsában fogant koreográfiák, zenék és látvány egyedülálló találkozása a Margitszigeti nagyszínpadán.

  2012.június 28., 29., 30., július 1. Érinthetetlenek - ősbemutató - Margitszigeti Szabadtéri Színpad - pop musical New York, 196O -as évek. | Online jegyvásárlás itt!
  Mai szemmel nézve már-már klasszikusnak tűnhet egy kellemes modorú maffiafőnök, naiv feleségének és elragadóan szépséges lányának élete, akik gazdagságuknak köszönhetően minden törvény és halalom felett állva élik mindennapi életüket. A maffiafőnök életekről és milliókról dönt, a feleség pogácsát süt, de inkább süttet, míg szeretett lányuk szerelmes lesz a város legdörzsöltebb rendőrnyomozójába. Történetesen pont abba, amelyiknek legfőbb célja a maffiafőnök lebuktatása és minimum 5OO évre történő bebörtönzése. Ez a kellemetlenül kellemes konfliktus elképesztő helyzeteket szül, de a két órás pop-musical alatt sok titokra fény derül. Az Érinthetetlenek producerei, Andrádi Zsanett és Tóth Ádám, Tallér Edina író és Simon Kornél rendező magasra tették a lécet, látványvilágában, színpadi technikájában merőben új és egyedi az előadás, szereposztásában a legkiválóbb musical színészekkel együtt dolgozva műfaj-teremtőalkotással készül a produkció a Margitszigeti nagyszínpadra, a Budapesti Nyári Fesztivál 2012. évi első nagy bemutatójaként.

  2012. július 13. és 15. Vámpír asszony – musical-opera ősbemutató | Online jegyvásárlás itt!
  A Margitszigeti Szabadtéri Színpad ősbemutatója egy legendás nőalakot és egy máig vitatott történelmi korszakot dolgoz fel, stílus- és műfajteremtő formában. A Drakula asszony című musical-opera a Szabad Tér Színház és a Kolozsvári Magyar Opera közös vállalkozásában születik meg, és azt a hagyományt folytatja, mely a magyar történelem és kultúra meghatározó személyiségeit kortárs magyar szerzők új művein keresztül állítja művészi eszközökkel a figyelem középpontjába.

  2012. július 26. és 29. Zorba - balett | Online jegyvásárlás itt!
  Mikis Theodorakis világhírű alkotása a Margitszigeten még soha nem látott kiállításban kerül bemutatásra. A fesztivál idei dramatikus tánc bemutatója – az azonos címet viselő film főszereplője, Anthony Quinn által méltán népszerűvé vált történet – közel 400 közreműködővel kerül színre. Az előző évi nagysikerű Carmina Burana produkcióhoz hasonlóan, nagy létszámú közreműködői gárdával, a Dohnányi Szimfonikus Zenekarral, 200 fős kórussal, kiváló balett társulattal és szólistákkal felejthetetlen élményt ígér.

  2012. augusztus 3. és 5. The Blues Brothers, avagy a macsó tesók | Online jegyvásárlás itt!
  A margitszigeti bemutatók között kapott helyet a világszerte nagy népszerűségnek örvendő The Blues Brothers című koncert-előadás. A két tesó, Feke Pál és Serbán Attila nem csak főszereplői az új show-nak, hanem szellemi atyjai is, a saját ízlésüket és ötletvilágukat viszik színre, mint a produkció zenei dramaturgjai és rendezői. Koreográfus Bóbis László, sztárvendég Tóth Vera.

  2012. augusztus 10. és 12. Puccini: Turandot | Online jegyvásárlás itt!
  A Szabad Tér Színház nyári opera bemutatója Puccini egyik legszebb és legnépszerűbb műve, a Turandot, melyet rendhagyó látvány-fényfestéssel mutatunk be a Margitszigeti Nagyszínpadon, a főszerepekben neves sztárénekeseket láthat a közönség. A talán egyik legszebb opera mese, mely Turandot hercegnő kegyetlen és megközelíthetetlen lényét, a szerelem beköszöntével érző, szerelmes nővé, emberré válását meséli el, a csodálatos nagy ívű dallamokkal, szimfonikus zenekar és kórus közreműködésével.

  2012. június 7-én Szabó Magda: Abigél színmű. | Online jegyvásárlás itt!
  A Városmajorban kerül bemutatásra az Abigél színpadi változatának szabadtéri bemutatójára. A jelen formában szabadtéri színpadra készülő produkció „szülőanyja” a Szabó Magda regényéből készült legendás tévéfilm Tormáját alakító, ma színművész és producer, Bánfalvy Ágnes. A prózai előadás rendezője Szikora János, főbb szerepekben Eperjes Károly, Rékasi Károly és Körtvélyessy Zsolt látható.

  Ha szereted a szabadtéri színházakat és érdekelnek a szabadtéri színházakkal kapcsolatos hírek, akkor nyomj egy LIKE-ot, így nem maradsz le a szereposztásokról és egyéb hírekről!
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.12.23.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: