Újabb hírek a Rebecca musical Broadway premierjéről

2014.01.22 Kovács Gergely

Újabb hírek a Rebecca musical Broadway premierjéről

2006-ben Bécsben mutatták be Lévay Szilveszter és Michael Kunze musicaljét német nyelven. A musical óriási sikert aratott és a bécsi premier után pár évvel Svájcban, Finnországban, Magyarországon, Romániában és Japánban is

2006-ben Bécsben mutatták be Lévay Szilveszter és Michael Kunze musicaljét német nyelven. A musical óriási sikert aratott és a bécsi premier után pár évvel Svájcban, Finnországban, Magyarországon, Romániában és Japánban is bemutatták. Nem sokkal a bemutató után amerikai producerek szerződést kötöttek a musical angol nyelvű bemutatójára is.

A nagy örömöt, azonban hosszas várakozás követte, mert Rebecca musical angol nyelvű bemutatója több éve késik és egy londoni és egy new yorki premier került már törlésre különböző okokból. A Rebecca ügyében még csalás vádjával nyomozás is indult a producerek ellen, de végül hosszas várakozás után a mai hírek szerint pont került az ügy végére.

A tervek szerint 2014 telén debütál a Rebecca musical a Broadwayn. A musicalbe több új dalt is írt már a musical szerzője Lévay Szilveszter és Michael Kunze. A 2014 telére tervezett angol nyelvű bemutatót Michael Blakemore és Francesca Zambello rendezésében állítják színpadra. A Rebecca musical Broadway szereposztásáról még nincsenek hírek és a premier pontos dátumát sem tűzték még ki. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2022