Musicalinfo.hu - Musical szerepben a Hungary's Got Talent sztárjai!
 • Musical szerepben a Hungary's Got Talent sztárjai!

  Az új magyar musical minden ízében különleges, eklektikus és magával ragadó szórakozást ígér. Fergeteges zenék és táncok, izgalmas rendezői koncepció, s nem utolsó sorban zseniális alakítások várják a modern zenés színház kedvelőit. Az Édes Anna most új arcát mutatja meg, úgy, ahogy még sosem került színpadra. Lehet, hogy ez lesz az igazi?


  Fotó: Hot Men Dance tánccsoport,

  Kosztolányi Dezső regényének musical változatában szerepel a Hungary's Got Talentben megismert Hot Men Dance tánccsoport, Nédó Olga világhírű hegedűművész és a Kozmixos Hozsó. Pár hete pedig két közismert szereplő is csatlakozott az Éjjel-Nappal Budapestből. Ugyanis Péterffy Lili és Polyák Rita is szerepet kapott a darabban.

  A darabot sokan előítéletekkel fogadták. Azonban a szerzők szándékosan szakítani kívántak a hagyományokkal. Ez mind zenében, mind pedig a csapat összetételében érezhető lesz. A musical 2015. december 9-én Budapesten a Belvárosi Színházban lesz ismét látható.

  Zeneszerző: Horváth Zsolt Hozsó
  A darab rendezője:Tóth Ádám

  Online jegyvásárlás ide kattintva!

  A történet:
  A Vizy házaspár mindenes cselédje kilenc hónapnyi tökéletes szolgálat után, látszólag váratlanul, brutális módon meggyilkolja munkaadóit. A két esztendő eseményeit felölelő történet egyben remek korrajz, Magyarország tragikus fordulataival: ez a Tanácsköztársaság utolsó napjainak, Budapest román megszállásának, Horthy bevonulásának, a trianoni békeszerződés aláírásának időszaka.


  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2015.12.05.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: