Musicalinfo.hu - Nézz bele a magyar Notre Dame-i toronyőr musicalbe! Videó itt!
 • Nézz bele a magyar Notre Dame-i toronyőr musicalbe! Videó itt!

  A Budapesti Operettszínnház számos nayprodukciót bemutatott már Szegeden, s 2017 nyarán ismét egy giga produkciót állítanak színpadra. Először lesz látható Szegeden egy Disney musical, ugyanis az Operettszínház a Szépség és a Szörnyeteg musical sikerszériáját követően megkapta a jogot, hogy a Notre Dame-i toronyőr musicalt is bemutathassa Magyarországon.

  A nagy sikerű Disney meséből készült musical 2017. augusztus 11-től látható Szegeden, majd szeptembertől Budapesten is. Az előadás talán nem is találhatna méltóbb helyet, mint a szegedi Dóm tér, ahol maga a környezet is ideális színtere ennek a jól ismert történetnek. A szegedi előadásokra már minden jegy elkelt, de a budapesti előadásokra és a 2018-as szegedi előadásokra még vannak jegyek.Jegyek a 2018-as szegedi előadásokra itt!

  A 2018-as szegedi előadások szereposztását még nem hirdették ki, viszont a szeptemberi budapesti kőszínházi bemutón már a teljes második szereposztás is bemutatkozik majd! A budapesti előadásokra ide kattintva vásárolhattok jegyeket!


  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2017.08.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Abigél musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  Abigél musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: