Musicalinfo.hu - Vásárolj jegyeket és nyerd meg az Elisabeth babát!
 • Vásárolj jegyeket és nyerd meg az Elisabeth babát!

  Mivel sokan vásároljátok nálunk jegyeiteket, így arra gondoltunk, hogy meglepetés játékkal készülünk.

  Október 1-én indul játékunk, ahol az ApaCukababa által készített babát sorsoljuk ki, ami Lévay Szilvesztert is elvarázsolta, amikor a vele készült interjú során megmutattuk neki. Az interjú hamarosan elérhető lesz oldalunkon.

  Az egyedi fényképek alapján készülő rongybabák készítője ugyanis Elisabethről készített babát a Musicalinfo.hu játékához.

  A játékban azok vesznek részt, akik 2012. október 1. és 31. között a oldalunkon keresztül vásárolják meg bármely előadásra jegyeiket.

  Jegyeidet kezelési költség nélkül a http://musicalinfo.ticketportal.hu oldalon vásárolhatod meg.

  Jegyeidet a http://musicalinfo.jegy.hu oldalon is megvásárolhatod. A két oldal jegykínálata eltérő!

  Ha már minden musical előadásra megvetted jegyeidet sem kell szomorkodnod, hiszen ismert zenekarok és énekesek koncertjére, a Dumaszínházba, az UFO hangárba, a csokoládé Múzeumba, a Tropicariumba és minden nagyobb budapesti és vidéki színházba is vásárolhatsz jegyet az oldalon.

  Október 1-én nyitja meg jegyeit a Budapesti Operettszínház is a novemberi és decemberi előadásokra. Így akár az Elisabeth jegyeid vásárlásával is nyerhetsz.

  Minden jegy külön-külön esélyt jelent!

  A játékban csak és kizárólag azok vesznek részt akik a http://musicalinfo.jegy.hu vagy a http://musicalinfo.ticketportal.hu oldalon vásárolják meg jegyeiket. A vásárlás után nem kell mást tenned mint megírnod a jatek@musicalinfo.hu címre jegyvásárlás dátumát és a nevedet. Ezek alapján azonosítjuk a vásárlást és máris bekerülsz a játékosok közé.

  Az ApaCukababa készítőinek facebook oldalát ide kattintva nézheted meg, ahol a többi babát is megnézheted.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2012.09.30.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: