Musicalinfo.hu - Oliver! musical a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!
 • Oliver! musical a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!

  2013. július 12-én és 14-én lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az Oliver musical szabadtéri bemutatója. A darab rendezője Nagy Viktor, míg a díszleteket és jelmezeket KENTAUR tervezte.

  Egy viharos éjszakán egy fiatal lány a mudfogi dologházban megszüli gyermekét, majd meghal. Az árva Twist Olivért zsebtolvajok bandája veszi pártfogásába. A bandát egy Fagin nevű ember irányítja, Olivért megtanítják a tolvajlás művészetére. Sorsa váratlanul jóra fordul, amikor egy gazdag úriember a házába fogadja. Olivér bűnöző cimborái azonban ismét felbukkannak, hogy a hirtelen úri fiúvá lett árvát visszarántsák az alvilágba...

  Az előadásra már elkezdték a jegyeket értékesíteni. Online jegyvásárlás és jegyárak ide kattintva!

  Az Oliver! Charles Dickens regényéből készült. A főszereplő kis Olivér alakjában az író az emberi jó örök érvényű elvét kívánta megformálni, amely minden gonosszal szembeszáll és a végén teljes diadalt arat.
  A főszerepet Patkós Márton, Fagint, a tolvajfejedelmet Kőrösi Csaba, Nancyt, az utcalányt Halas Adelaida, Mrs. Corneyt, a dologház özvegy főnökasszonyát Csarnóy Zsuzsanna Jászai-díjas színész alakítja.

  Közreműködik: a Veszprémi Petőfi Színház társulata, zenekara és tánckara,
  Vezényel: Oberfrank Péter

  Képek a kőszínházi előadásról ide kattintva érhetőek el!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2013.02.13.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: