Musicalinfo.hu - Kulisszajárással nézhető meg a Vasárnap mondd el musical! • Kulisszajárással nézhető meg a Vasárnap mondd el musical!

  Élőben is látható lesz a Vasárnap mondd el musical, amiről így ír a színház:

  Egyedülálló és kihagyhatatlan lehetőség minden Madách-rajongó számára: élőben nézhetik a VASÁRNAP MONDD EL! előadásunkat a csillagfényes Tetőteraszon!
  Betekintést engedünk online színházunk legújabb sikerének kulisszatitkaiba, közösségi élmény-ünnepet élhetnek át velünk, és művészeinkkel is találkozhatnak személyesen.

  Ezeken az estéken 19.30 órától nézőinknek megmutatjuk a technikai eszközökkel felszerelt díszletet és bejárhatják a stúdiót. A kulisszajárás után 20.00 órától a Tetőteraszon megtekinthetik az élőben közvetített előadást, majd találkozhatnak az este főszereplőjével, valamint Kocsák Tibor zenei vezetővel és a rendező Szirtes Tamással, akiktől minden kérdésre választ kaphatnak, és egy pohár pezsgőre is vendégeink lesznek.

  JEGYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN VÁLTHATÓK! Jegyvásárláshoz kattints ide!

  A Madách Színház Stúdiószínpada és Tetőterasza a Színház épületének III. emeletén található. Kérjük, hogy a Művészbejárón (VII., Hársfa utca 36.) keresztül lépjenek a színházba.

  A kapunyitás a program kezdete előtt 30 perccel történik.
  A tetőterasz lépcsőkön keresztül közelíthető meg, az útvonal nem akadálymentesített.

  Belépéskor lehetőség van érintésmentes kézfertőtlenítésre. Kérjük Nézőinket, hogy ezt vegyék igénybe. A közlekedési korlátokat, kilincseket fokozott figyelemmel fertőtlenítjük az előadás előtt és alatt.

  Az épületen való áthaladáskor és az épületben való tartózkodáskor, valamint a Tetőteraszon nem kötelező a maszk viselése, de aki úgy érzi biztonságosabbnak, nyugodtan viselheti.

  A mosdók az épület II. emeletén helyezkednek el.

  A jegyek nem helyre szólóak, kérjük, a helyeket érkezési sorrendben foglalják el. Arra kérjük Nézőinket, hogy fogadják el a nézőtéri dolgozók irányított ültetését. A nézőtérre való érkezés és távozás irányítottan zajlik.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.07.14.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: