Musicalinfo.hu - Veréb Tamás és Zenekara - Valentin napi koncert! Jegyek itt!
 • Veréb Tamás és Zenekara - Valentin napi koncert! Jegyek itt!

  Hamarosan dalpremierrel várja a közönséget Veréb Tamás a miskolci szülinapi koncerten. A koncert egyik különlegessége, hogy a kedvenc dalait adja majd elő a miskolci születésű színész.
  A február 8-i koncertről ide kattintva olvashatsz bővebben.

  A születésnapi koncert után Valentin napi koncertet ad Budapesten. Veréb Tamás fiatal kora ellenére már számos szakmai elismeréssel rendelkezik, energikus, nagyközeget megfogó zeneiséggel mozog akár a komolyzene a musical és a könnyűzene világában is. Számos főszerepet játszott a Budapesti Operettszínházban, továbbá fellépett már a Margitszigeti és a Szegedi Szabadtéri Színpad produkcióiban is. Kapcsolata az előadó művészettel 9 éves korában kezdődött, amikor megkapta a Miskolci Nemzeti Színházban megrendezett Isten pénze musical egyik gyermek szerepét. 19 évesen eljátszotta Rómeó szerepét a Budapesti Operettszínházban, ilyen fiatalon egyedüliként az országban. Ezért a szerepéért 2014-ben megkapta az „Év felfedezettje” díjat, illetve az Évad legígéretesebb ifjú művésze díjat is. Továbbá 2016-ban diplomázott Klasszikus Ének szakon a Miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Egyetemen.

  Egy ilyen kiváló előadóművész koncertjével várunk minden zeneszerető érdeklődőt, rajongót, és persze párjukat se felejtsék meghívni, vagy akár meglepni a nevezetes nap alkalmából!

  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

  A Valentin napi koncert 2020. február 14-én az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban lesz.

  JÁTÉK!
  A játék nyertesei:
  Süveges Katalin és Hajdú Éva  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2020.01.24.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: