Musicalinfo.hu - West Side Story musical 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt! • West Side Story musical 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!

  Mindenidők egyik legsikeresebb Bernstein darabja volt a West Side Story, amit 56 éve, 1965-ben Magyarországon is bemutattak, méghozzá pont a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2021-ben visszatért Szegedre, hogy onnan induljon is mét hódító útjára. A musicalt az Oscar-díjas film verzió tette világhírűvé és a világ szinte összes operaháza és musical színháza bemutatta már. 

  Leonard Bernstein klasszikus zenei motívumokkal és latin ritmusokkal teli világhírű műve különleges helyszínen Budapesten az Arénában lesz látható  A Rómeó és Júlia-inspirálta szerelmi történet jövőre Budapesten nyűgözi le a nézőket, hiszen a West Side Story musical 2022. január 8-án a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható Alföldi Róbert rendezésében!

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  A szegedi előadás főszerepeiben Ágoston Katalin, Kocsis Dénes, Brasch Bence és Nádasi Veronika főszereplésével debütált az előadás, várhatóan Budapesten is őket láthatja a közönség.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.07.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: