3 INGYENES online program a Madách Színháztól!

2021.04.08 Kovács Gergely

3 INGYENES online program a Madách Színháztól!

Oroszlán Szonja, Tompos Kátya, Balla Eszter, Feke Pál, Nagy Sándor és Szemenyei János is látható lesz az online műsorban. A SzínpadON projekt tavaly kora nyár óta "megy házhoz" nézőnk otthonába. Az elmúlt majdnem egy évben

Oroszlán Szonja, Tompos Kátya, Balla Eszter, Feke Pál, Nagy Sándor és Szemenyei János is látható lesz az online műsorban.

A SzínpadON projekt tavaly kora nyár óta "megy házhoz" nézőnk otthonába. Az elmúlt majdnem egy évben számos sikeres előadást tartott a virtuális térben a színház. Köztük koncerteket, világhírű színdarabokat követhettek mindazok, akik csatlakoztak a színház műsorához.

Úgy döntött a színház, hogy áprilisban a Pályacsúcs-beszélgetések három előadását INGYENESEN elérhetővé tesszi, a megtekintésükhöz csupán a megszokott jegyvásárlási folyamatban kell INGYENES jegyet igényelniük.

Április 14-én Balla Esztert és Oroszlán Szonját Csepelyi Adrienn, a WMN újságírója beszélgetőtársaiként láthatják. A különleges tudakozóban Eszter és Szonja felidézi főiskolai élményeit, vizsgaelőadásukból egy duettet is előadnak, és tőlük még sosem hallott dalokkal is készültek.

Április 21-én a Feke Pállal és Nagy Sándorral készült Pályacsúcs előadást ismételjük meg. Partnerük Kadarkai Endre lesz, aki különlegesen őszinte vallomásra bírta rá a Madách Színház sztárjait.

Április 28-án a Pályacsúcs-sorozat első darabját láthatják Tompos Kátyával és Szemenyei Jánossal. Csepelyi Adrienn a két egykori osztálytárssal 20 évet repült vissza az időben, még korabeli felvételeket is láthatnak majd. Zenében sem lesz hiány a két fantasztikus hangú művész estjén.

Fogadják szeretettel a Madách Színház ajándékunkát!

Jegyigénylés és részletek ide kattintva! 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024