A Jézus Krisztus Szupersztár 2024-ben is a Madách Színházban! Jegyek itt!

2023.11.10 Kovács Gergely

A Jézus Krisztus Szupersztár 2024-ben is a Madách Színházban! Jegyek itt!

Andrew Lloyd Webber és Time Rice világhírű darabja, a Jézus Krisztus Szupersztár Húsvétkor újra látható a Madách Színházban. A 2024-es előadásokra már elindult a jegyértékesítés.

A Karácsony a kereszténység második legnagyobb ünnepe, Jézus Krisztus születésének napja, a család, az otthon, a szeretet, az öröm és a békesség ünnepe. Világszerte december 25-én tartják, holott Jézus valós születési dátuma nem ismert. Keresztény szerzők szerint Jézus fogantatása és kereszthalála, azonos időszakban, Húsvétkor történhetett.

A Madách Színház karácsonyi ajándéka mindazoknak, akik az elmúlt hónapokban a Jézus Krisztus Szupersztár előadást keresték, hogy 2024. március 27-től április 7-ig, vagyis Húsvét előtt, a Nagyhéten műsorra tűzzük Andrew Lloyd Webber legendás rockoperáját! 

ELŐADÁSOK ÉS ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Jézus szerepében Feke Pál, Szaszák Zsolt és Tóth Attila láthatóak. További szerepekben Sasvári Sándor, Balogh Anna, Gallusz Nikolcett, Csonka András, Nagy Sándor, Serbán Attila és sokan mások.

Andrew Lloyd Webber és Tim Rice rockoperája forradalmasította a zenés színházat, és olyan kérdéseket vetett fel, amelyek mindmáig érvényesek. Főhőse nem csak a címszereplő Jézus, egyenrangú társa Júdás, aki kétségbeesett igyekezettel próbálja megérteni barátja cselekedeteit, de mindhiába. Kérdéseire rejtélyes válaszokat kap, és egyre világosabbá válik, hogy olyan történetbe csöppent, amelynek folytatására csekély hatása lehet - csakúgy, mint a többi szereplőnek, Pilátustól Heródesig, Mária Magdolnától Kajafásig. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024