Bradley Jaden LIVE koncert a Margitszigeten! NYERJ 2 JEGYET!

2024.06.08 Kovács Gergely

Bradley Jaden LIVE koncert a Margitszigeten! NYERJ 2 JEGYET!

A West End sztár musical koncert turnéja Budapesten. Magyarországon 2024. június 18-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ad otthont a koncertnek.

A West End-szupersztár, Bradley Jaden első önálló koncertkörútja egyik legfontosabb állomása Budapest lesz. Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet. A világsztár számos színpadi musicalben szerepelt, jelenleg az egyik leghíresebb és legelismertebb brit zenés színházi előadó.

Eddigi szerepei közül a legfontosabbak a Nyomorultak mindhárom férfi főszerepe, Jean Valjean, Javert és Enjolras, Fiyero szerepe a Wicked-ben, Lancelot a Camelot-ban, Raoul az Operaház fantomja olaszországi produkciójában, valamint a Ghost és a Shrek musical főszerepei.

Önálló koncertjét Simon Schofield és Scott Garnham közösen készítette, a zenei igazgató James Doughty.

Sztárvendégek:
Zizi Strallen 
brit színésznő, a West End színpadainak ünnepelt dívája, legfontosabb szerepe Mary Poppins, Cameron Mackintosh: Mary Poppins című musicaljének londoni előadásában.

és
Sándor Péter
Gundel művészeti díjas és többszörös Honthy-díjas színművész, énekes

Közreműködik:
Heureka Pop Orchestra

BRADLEY JADEN koncert 2024. június 18.-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncert hossza: 2 óra
Az előadás nyelve: angol 

JÁTÉK!
A nyerteseink:

Etzelsdorfer Judit és Hegedűs Dániel

A játékunkban most páros jegyet sorsolunk a koncertre. A játékban 2 módon is lehet nyerni. Páros jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik követik oldalunkat és a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Melyik musicalből szeretnél dalt hallani a koncerten?  Valamint azok között is sorsolunk páros jegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék június 16-ig tart.

A megosztásoknak is örülünk! :)
Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a musicalinfo.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

Videó:

 

  

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024