Dr. Bubó musical újra Budapesten!

2009.04.10 Kovács Gergely

Dr. Bubó musical újra Budapesten!

A Stadion Nyár egy nappal a gyermeknap előtt, május 30-án, nyitja meg kapuit! 16 órától gyereknapi programokkal várjuk vendégeinket! 18 órától egy év szünet után a Stadion Nyár szabadtéri színpadán a Dr. Bubó csapata! A

A Stadion Nyár egy nappal a gyermeknap előtt, május 30-án, nyitja meg kapuit!
16 órától gyereknapi programokkal várjuk vendégeinket! 18 órától egy év szünet után a Stadion Nyár szabadtéri színpadán a Dr. Bubó csapata!

A történet egy igazán mai, aktuális üzenetekkel fűszerezett mese! Az állatok énekversenyt rendeznek az erdőben. A legnagyobb készülődés közepette megjelenik egy énekes idegen (László Boldizsár – a Sztár), aki teljesen felkavarja az erdőben élők nyugalmát. Sikerül elhitetnie az állatokkal, hogy közönség előtt énekelni, csak az akkora sztárok hivatottak, mint amilyen Ő maga. Ekkor hívják segítségül Dr. Bubót (Józsa Imre), az erdő csodadoktorát, aki megállapítja, hogy sztárkinson kór ütötte fel a fejét az állatok között. A rend felborul, az állatok szeretnének sztárrá változni és ezért bármit képesek megtenni: a Borz (Nagy Laci – a Megasztár 4 döntőse) levágja csíkos bundáját, a Tigris (Micheller Myrtill) elkezdi vágni a körmét!
Mindeközben kiderül, hogy a Sztár (László Boldizsár) sem igazi sztár, egy véletlen folytán fény derül az igazságra…. Bubó (Józsa Imre) és Ursula (Falusi Mariann) közbenjárásával az állatok rájönnek, hogy az a legjobb, ha mindenki önmaga marad, és nem akar más nyomdokaiba lépni. Leszakad vállukról a sztárság nehéz terhe, és együtt örülnek, hogy újra helyreállt az erdőben a rend!

A csodálatos zenei csemegék alkotói, és az ötlet kitalálói, a Bolyki Brothers a 2007-es bemutató után a nagy siker ellenére mégis úgy gondolták, hogy szükség van a darabban bizonyos változtatásokra. A nézők már Debrecenben hallhatták a két újonnan íródott dalt, de a 2008-as májusi előadáson további újdonságok várták a nézőket. Idén a szabadtéri helyszín adta lehetőségeket használva új díszlettel várjuk a nézőket. Az elmúlt év nagy változása, egy szerepcsere volt. Illényi Katica művésznő Tücsök szerepében, Koós Réka művésznő látható és hallható.

Óriás kivetítő ad helyet a remekbe szabott animációs betéteknek, a színpadképnek, az erdő valósághű megjelenítésének. Mindezek mellett, továbbra is frenetikus tánc show várja a közönséget, amelynek kivitelezője Magyarország egyik legjobb koreográfusa, Kátai Róbert. Táncosai ez alkalommal is hangyák, rovarok, szarkák és egyéb állatok szerepeibe bújnak majd, Kovács Yvett Alida szenzációs jelmezeiben.

Jó hír azoknak tehát, akik lemaradtak az eddigi előadásokról, hogy MÁJUS 30-ÁN ÚJRA SZÍNPADON A DR. BUBÓ CSALÁDI MUSICAL csapata, ezúttal egy szabadtéri helyszínen a Puskás Ferenc Stadion SZOBORPARKJÁBAN.

Jegyek már kaphatók a http://musicalinfo.jegy.huoldalon és a Concert & Media Hálózatában.

AZ ELŐADÁS DALAI MEGJELNETEK CD-n! Akiknek még nem sikerült beszerezniük, legkésőbb az előadás napján, a helyszínen is megvehetik. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2022