James Bond slágerek az Arénában az Operettszínház sztárjaival - NYERJ JEGYET!

2023.03.17 kovacsad

James Bond slágerek az Arénában az Operettszínház sztárjaival - NYERJ JEGYET!

Füredi Nikolett, Janza Kata, Polyák Lilla, Nádasi Veronika, Dolhai Attila és Homonnay Zsolt a leghíresebb James Bond filmek slágereivel várja a közönséget Budapestre a Papp László Budapest Sportarénában 2023. március 19-én.

Idén ünnepeljük az első James Bond film 60. születésnapját, hiszen 1962-ben mutatták be a Dr. No című filmklasszikust. Az eltelt hat évtizedben már huszonöt James Bond film készült, olyan színészek alakították a 007-es ügynököt, mint Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan, Daniel Craig, és a filmek zenei betétdalai is szinte mind világslágerek lettek.

A jubileum alkalmából március 19-én a egy látványos és elegáns koncertshow-n mindenki néhány órára maga is személyesen beléphet a Bond univerzumba az ikonikus filmslágerek segítségével.

Goldfinger, Diamonds are forever, The spy who loved me, Live and let die, For your eyes only, Skyfall, License to kill, The world is not enough, You only live twice, A view to a kill, Tomorrow never dies, On her majesty's secret service, From Russia with love, Goldeneye, és még sorolhatnánk a dalokat, melyeket az Operettszínház művészei: Füredi Nikolett, Janza Kata, Polyák Lilla, Nádasi Veronika, Dolhai Attila és Homonnay Zsolt adnak elő a Danubia Zenekarral kíséretében, hogy elröpítsenek minket képzeletben a film jeleneteibe. A koncertet az Operettszínház karmestere Tassonyi Zsolt vezényli majd, míg a műsorvezető Kautzky Armand lesz.

Elő az öltönyökkel, koktélos poharakkal és csillogó ruhákkal, találkozzunk a glamour és elegancia estéjén március 19-én a Papp László Budapest Sportarénában.

JEGYÁRAK ÉS JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

Játékunk nyertesei: Petró Adrienn és Papp Erika
A játékunkban most a Best of Bond Symphonic koncertjére sorsolunk jegyeket.  A játékban 2 módon is lehet nyerni. Páros jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik követik oldalunkat és a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy a fellépők közül szerintük ki lenne a legjobb Bond lány? Valamint azok között is sorsolunk páros jegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék március 11-ig tart.

A megosztásoknak is örülünk! :)

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a musicalinfo.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024