Két musicalt is bemutatnak a Pesti Magyar Színházban 2024/2025-ös évadban!

2024.06.29 kovacsad

Két musicalt is bemutatnak a Pesti Magyar Színházban 2024/2025-ös évadban!

Két musicalt is bemutatnak a Pesti Magyar Színházban 2024/2025-ös évadban, valamint új tagkkal bővül a színház társulata!

A Magyar Színház a 2024/25-ös évadban is a családok színházaként, széles repertoárral várja nézőit. Az ősszel induló évadról most lehull a lepel és kiderül, hogy mik lesznek az évad új bemutatói, valamint mely közönségkedvencek maradnak műsoron.

Örömmel jelentjük be, hogy társulatunk kiváló művészekkel bővült. A Magyar Színház szeretettel üdvözli új társulati tagjai között Trokán Annát, Haumann Mátét, Szemenyei Jánost, Viczián Ottót és Fülöp Kristófot.

2024/25-ös évadban több új előadással várjuk nézőinket, ebben kettő, kifejezetten a Magyar Színház számára íródó produkció. December 6-án érkezik Nagy Viktor rendezésében, Tolcsvay László - Müller Péter Sziámi szerzőpáros Koldus és királyfi című musicaljének ősbemutatója, hogy elrepítsen Londonba Mark Twain regényének színpadi adaptációján keresztül. Novemberben színházi nevelési műhelyünkben készül új produkció, Romankovics Eda Káin és Ábel ringbe száll című komplex színházi nevelési előadása.

A nagyszínpadon 2024 októberétől újra látható a nagysikerű Rumini Ferrit-szigeten című mesejáték, Berg Judit regényének felújított, színpadi változata. Hamlet, William Shakespeare páratlan műve Eperjes Károly rendezésében, 2025. február 7-én debütál. Április 11-én, Pozsgai Zsolt - Nagy Tibor - Bradányi Iván: A kölyök című musicaljét Nagy Viktor rendezésében mutatjuk be. A Nagy Viktor által rendezett, felújított Legyetek jók, ha tudtok című zenés családi előadás májustól tekinthető meg.

A Sinkovits Imre stúdiószínpadon látható lesz szeptembertől Eperjes Károly előadásában Az igazat mondd, ne csak a valódit, április 4-től a Goldoni: A legyező, valamint az évad során Hamvas Béla: A bor filozófiája monodráma. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024