Kínában lesz látható a Rebecca musical!

2024.07.09 kovacsad

Kínában lesz látható a Rebecca musical!

Kínában lesz látható a Rebecca musical!

Miközben Szegeden már javában készülnek a Rebecca musical nyári bemutatójára, addig a bécsi VBW a Rebecca musical nemzetközi sikereit építi.

A Vereinigte Bühnen Wien, a Wien Holding nagy örömére szolgál, hogy bejelentheti két német nyelvű turnéját Kínában. Az ELISABETH és REBECCA 2024 augusztusától decemberig nagy zenekarral összesen 62 előadásban a VBW neves kínai partnerszínházaiban Sanghajban, Pekingben és Kantonban lesz látható.

Néhány héttel azután, hogy minden idők legsikeresebb német nyelvű musicaljét három rendkívüli koncerten adták elő a bécsi Schönbrunni kastély előtt – 2019 óta már több mint 100 ezren látták a musical schönbrunni változatát – augusztus végén ünnepli nagy premierjét Kínában. A Shanghai Culture Square Theatre ELISABETH 2024-ben Sanghajban kerül színpadra. Az ELISABETH ezután továbbmegy Pekingbe a Beijing Tianqiao Performing Arts Centerbe, majd Kantonba az Operaházba, ahol összesen 33 előadás után 2024. szeptember 30-án búcsúzik az előadás.

A REBECCA 2024. november 5-én ünnepli premierjét Sanghajban, majd a VBW pekingi és guangcsoui partnerszínházaiban is látható, összesen 29 alkalommal. A híres regényíró, Daphne du Maurier világhírű történetén alapuló musicalt, amelyből Alfred Hitchcock és a Netflix filmet is készített. Ez az első alkalom, hogy a REBECCA-t Kínában mutatják be. Mindkét produkciót Gil Mehmert viszi színpadra, aki már az ELISABETH koncertjét is megrendezte Schönbrunnban.

A két produkciót a Lion International készíti a Shanghai Culture Square Theater, a Tianqiao Performing Arts Center Peking és a Guangzhou Operahouse megbízásából. A Lion International a koppenhágai székhelyű Lion Entertainment része. A Lion Entertainment Skandinávia egyik legnagyobb kereskedelmi zenei producere, produkciói Dániában, Norvégiában és Svédországban, de most már Kínában is játszanak. Számos házon belüli fejlesztés mellett a Lion Entertainment olyan jelentős nemzetközi produkciókat készít, mint a „Spamalot”, „Hairspray”, „We Will Rock You”, „The Bodyguard – The Musical”, „Pretty Woman” és „Jersey Boys”. ”. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024