Love & Musical & Love - Veréb Tamás és Tunyogi Bernadett estje - Jegyek itt!

2024.06.16 kovacsad

Love & Musical & Love - Veréb Tamás és Tunyogi Bernadett estje - Jegyek itt!

Love & Musical & Love 2024. augusztus 8-án Salgótarjánban a Zenthe Ferenc Színház Szabadtéri Színpadán Veréb Tamás és Tunyogi Bernadett főszereplésével.

A musicalek kedvelőinek Tunyogi Bernadett, Veréb Tamás és a Studio 11 Ensemble zenekar is egy szuper, kihagyhatatlan koncerttel készül a Zenthe Nyáron!

Love & Musical & Love 2024. augusztus 8-án Salgótarjánban a Zenthe Ferenc Színház Szabadtéri Színpadán látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Tunyogi Bernadett a Magyar Rádió és a Magyar Állami Operaház gyermekkórusának tagja volt. A zenéhez való korai érdeklődése köszönhető annak is, hogy édesapja - Tunyogi Péter - több neves, meghatározó hazai rock-formáció énekese, frontembere volt. A Színház- és Filmművészeti Egyetemet Szinetár Miklós osztályában végezte, majd 1998-2001 között a Budapesti Operettszínház tagja. A szakma 2001-ben „Az év legjobb musical énekesnője” kategóriában eMeRTon-díjjal ismerte el tevékenységét.

Veréb Tamás a világot jelentő deszkákon már 9 éves korában debütált, tinédzserként pedig a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a "Szegény gazdagok" és a "Robin Hood" c. musicalek ősbemutatóiban kapott szerepet. Ezt követően a Budapesti Operettszínházban "Az elfújta a szél" férfi főszerepében mutatkozott be, majd sikeresen alakította a "Rómeó és Júlia" musical férfi címszerepét, a musicalirodalom első 19 éves Rómeójaként. A Nagymező utcai dalszínházban maradandót alkotott a "Mozart!", a "Miss Saigon", a "Szép nyári nap", a "Fame", a "Marie Antoinette" főszereplőjeként, valamint az Erkel Színházban és a Győri Nemzeti Színházban, a Puskás Ferenc életéről szóló musical címszereplőjeként is. 2016-ban megnyerte a Sztárban sztár 4. évadát is. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024