Megasztáros kapta a Mary Poppins musical egyik főszerepét! VIDEÓ ITT!

2011.11.28 Kovács Gergely

Megasztáros kapta a Mary Poppins musical egyik főszerepét! VIDEÓ ITT!

Facebook oldalán osztotta meg a hírt a rajongókkal Patai Anna, miszerint a 2012-ben Budapesten debütáló Mary Poppins musicalben megkapta Jane Banks szerepét. A musical szereposztásáról több infó még nem került napvilágra. A Mary

Facebook oldalán osztotta meg a hírt a rajongókkal Patai Anna, miszerint a 2012-ben Budapesten debütáló Mary Poppins musicalben megkapta Jane Banks szerepét.

A musical szereposztásáról több infó még nem került napvilágra. A Mary Poppins musical premierje a Madách Színházban lesz Budapesten. Az előadás egyedülálló módon non replika verzióban kerülhet színpadra.

Patai Anna egyre több musicalben látható. Első szerepe a Bőröndmese musicalben volt, azután Szegeden a Valahol Európában musicalben kapott szerepet és idén nyáron a Centrál Színház új musicaljének az Egy nyári éj mosolyának egyik szerepét is megkapta.

Egy videó részlet az egyik dalból ide kattintva nézhető meg!

A darabról:
1910-et írunk és nagy a felfordulás a Banks család háza táján, mivel a nevelőnő váratlanul távozott, így a két gyerek, Jane és Michael a szüleikre maradnak. Mrs. Banks nem sok időt tud szánni a gyermekekre. A férje, aki fontos egy bankban dolgozik, még kevesebbet tud a családjával törődni. Mr. Banks fel akar adni egy hirdetést a Timesban, hogy új nevelőnőt keressen. Közben váratlanul megfordul a szél és a keleti széllel megérkezik Mary Poppins is. A többi, pedig maradjon meglepetés. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2023