Musicalekkel vár a Szarvasi Vízi Színház 2022-ben - Jegyek és program itt!

2022.05.05 kovacsad

Musicalekkel vár a Szarvasi Vízi Színház 2022-ben - Jegyek és program itt!

Kőszívű musical, Fenyő Miklós Made in Hungaria musicalje, Macskafogó és még sok más várja a közönséget a Szarvasi Vízi Színházban 2022-ben. Jegyek és program lentebb!

2022. június 17-én 20,30 órakor, a békéscsabai Jókai Színház közreműködésével Koltay Gábor és Koltay Gergely darabjával, a Trianonnal kezdetét veszi a 2022-es évad. Sokan vagyunk, akik már nagyon vártuk ezt a napot – a Körös és a platánfák miatti egyedülálló szüzsét, a barátokat, akik párnával, vagy pattogatott kukoricával a kézben köszönnek ránk, a fergeteges alakításokat és az ismétlésben is megismételhetetlen színműveket… jó, sőt, szerencsés, hogy ilyesmiben egyáltalán részünk lehet, de még jobb, hogy itt, Szarvason lehet részünk az ország legkáprázatosabb, értő kézzel egybeválogatott darabjainak élvezetében.

Mert ebben az évben sem takarékoskodott a népes és hozzáértő szakmai gárda semmivel. Az ország és a határon túl legjobbjai jönnek el a Viharsarokba nevettetni, megsirattatni, elgondolkodtatni, szívet dobogtatni. Örkény Istvántól (Tóték) William Shakespeare-ig (Szent Iván-éji álmodók musical), a cirkusztól (a Fővárosi Nagycirkusz előadása) a bohózaton át (Ray Cooney: 1×3 néha 4) a jól bejáratott bosszúoperettig (Monte Christo grófja) minden, sőt annál is több szerepel közel három hónapon át a repertoárban. Igazi kuriózumot is kínálnak: július 9-én A Kőszívű – A Baradlay-legenda – A NAGY OLVASÓPRÓBA – ZENE ÉS SZÖVEG előadás során a darab színészei eléneklik, elmondják a teljes darabot, tánckoreográfia és színpadi mozgások nélkül, de látványos kiállításban és teljesen élő hangzás mellett.

Szarvas Napján az Akácember musicalt láthatják, ami Tessedik Sámuel életét dolgozza fel, aki sokat tett Szarvasért. A retró zenék rajongóit várja a filmként is nagy sikert aratott Fenyő Miklós dalokból készült musical a Made in Hungaria. A musicalek rajongóit az Apácák és a Robin Hood is várja majd. A szezonvégi díjátadó előtt pedig Budapestről Szarvasra érkezik a Macskafogó musical is.

Jegyárak és a teljes program ide kattintva elérhető!

Lentebb további szabadtéri előadásokról olvashattok!



 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2022