Óperencián túl meseshow Szegeden a Pick Arénában - Jegyek itt!

2024.06.08 kovacsad

Óperencián túl meseshow Szegeden a Pick Arénában - Jegyek itt!

Az Óperencián Túl koncertshow a turné keretein belül 2024. december 29-én Szegeden a Pick Arénában lesz látható a Jégvarázs, Aladdin, A szépség és a Szörnyeteg, A padlás, Madagaszkár, A kis hableány, Vuk, Az Oroszlánkirály, Tarzan és számos mese slágereivel.

Először Magyarországon, egy színpadon, egy műsorban, egy varázslatos koncertshow látványvilágával, sztárművészek előadásban hallhatók a legnagyobb mesefilm és mesemusical slágerek. 2024 júniusától a budapesti Uránia színpadára érkezik Feke Pál legújabb előadássorozata, az Óperencián Túl, mely aztán 2024 telétől országos turnéra is indul.
 
21. századi koncertélményt hoz Budapestre Feke Pál legújabb színpadi produkciója, az Óperencián Túl, amelyben majd 20 mese és musical, többek között a Jégvarázs, az Oroszlánkirály, az Aladdin, a TarzanA PadlásA szépség és a szörnyeteg, a Madagaszkár a Süsü a sárkány, vagy éppen a Doktor Bubó és még számos mese legismertebb slágerei csendülnek fel. A dalokat hazánk sztárszínészei- és énekesei, Gubik PetraSzulák AndreaVágó BernadettCsonka AndrásVeréb Tamás és a rendező-producer, Feke Pál adják elő élő zenekarral, olyan vizuális látványvilág kíséretében, amit eddig csak a világ vezető koncertszínpadain láthattak a gyermekeknek szóló produkciók nézői.

Az Óperencián Túl koncertshow a turné keretein belül 2024. december 29-én Szegeden a Pick Arénában lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az Óperencián Túl az egész családnak szól, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy a szórakoztató produkció kiszakítsa a mai digitális- és online világ sokszor nem valódi értékeket közvetítő jelenéből a kisebbeket és utat mutasson nekik a színház és az értékes színpadi darabok csodálatos világa felé.

  

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024